Technische ondersteuning

Ground Control verhuurt niet alleen, maar denkt ook constructief mee. Letterlijk. Bouwplannen, lichtplannen, elektra, alles NEN 3140 gecertificeerd, zodat je niet voor onverwachtse problemen komt te staan. En mocht dat toch zo zijn, dan lossen we het direct op.

CONSTRUCTIEF

Je wilt niet dat je stand of podium halverwege inzakt of dat je nét wat spullen of ruimte te kort komt. Ook onze creatieve ontwerpen en oplossingen zullen je verrassen.
We bespreken je wensen, komen met schetsen en een netjes uitgewerkte 3D tekening, aangevuld met een onderdelen lijst.

LICHT & GELUID

Van het eenvoudig uitlichten van een gebouw tot een complete lichtshow voor je optreden, één eenvoudige speaker tot een complete geluidsmuur – we leveren het ontwerp, de apparatuur, programmeren alles in en zitten desnoods zelf achter de knoppen.

ELEKTRA

Alles heeft stroom nodig – en het liefst ook in de juiste hoeveelheden. Zijn een paar extra stekkerblokken afdoende, of is er bijv. een aggregaat nodig?
We rekenen alles voor je door, zorgen dat eea als het moet waterdicht wordt gemaakt en regelen dat alles klaar ligt op locatie, klaar voor gebruik, of sluiten alles aan – net wat je wil.